Novinky

IPG konference v New Yorku

15/05/18

JUDr. Tomáš Dobřichovský, Ph.D., vedoucí odborné sekce duševního vlastnictví a JUDr. Michal Morawski, vedoucí odborné sekce GDPR se ve dnech 10. – 13. května 2018 zúčastnili konference IPG (International Practice Group - mezinárodní skupiny sdružující kolem 80 advokátních kanceláří a daňových a účetních poradců z celého světa), která se tentokrát konala v New Yorku.

Tuto jarní konferenci hostily právní kancelář Golenbock Eiseman Assor Bell & Peskoe LLP a účetní a obchodně poradenská kancelář Weinberg Lieberman & Co.

Konference byla zaměřena zejména na prohloubení spolupráce v oblasti práva duševního vlastnictví, GDPR, jakož i zakládání obchodních společností a obchodní průnik na americký trh. Nechybělo ani v poslední době aktuální téma o problémech s přistěhovalectvím (včetně otázek spojených se započetím podnikání v USA), kterým se zabývá imigrační právo.

Na základě úzké spolupráce s partnerskými americkými kancelářemi je Advokátní kancelář Kříž a partneři schopna poskytovat právní služby též při řešení různých právních situací spojených s aplikací práva USA, ať již jde o přeshraniční smluvní agendu, korporátní problematiku, asistenci v soudních sporech a podobně.